Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Creative Commons

Jornada: Arquitectes i dret penal

La jornada "Arquitectes i dret penal" forma part del programa CPD -desenvolupament professional continuat- que el COAC posa a l'abast dels col·legiats.


L'objectiu d'aquesta ponència, a càrrec dels advocats Beatriz Gago i Marc Molins, és conèixer quins són els delictes que es poden cometre relacionats amb la pràctica professional, i possibles situacions amb què els arquitectes poden trobar-se i que els podrien comportar responsabilitats penals.

Els possibles delictes s'han agrupat en tres apartats:  
- Delictes que es poden cometre durant la fase prèvia a l'execució del projecte (amb especial referència a l'adjudicació del contracte): delicte de suborn, delicte de malversació, entre d'altres.
- Delictes associats a l'execució del projecte: per exemple delictes sobre l'ordenació del territori i l'urbanisme o delictes contra els recursos naturals i el medi ambient.
- Delictes associats a la concreció dels paràmetres econòmics associats al projecte: específicament delictes de falsedat documental, delictes d'estafa i delictes de malversació de cabals públics.

A la part final de la ponència s'exposaran les conclusions i s'obrirà un torn de preguntes i un debat.

Versió per a imprimirPDF version