Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Màster Direcció Immobiliària
Imatge: 
© Pexels

MÀSTER | Direcció d'empreses immobiliàries innovadores

Vols crear una empresa de promoció immobiliària innovadora? A l’Escola Sert llancem un nou màster: ‘Direcció d’empreses immobiliàries innovadores’.
OBJECTIUS
Després de diverses edicions del postgrau ‘Arqimmo’ i d’analitzar la creixent demanda d’especialistes en el camp immobiliari, posem en marxa aquesta nova titulació, impartida per experts en la matèria i acreditada per la UPC, pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària en el qual les necessitats reals dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en projectes urbanístics i d'edificació que incorporin un alt contingut d'innovació en els models i processos.

El màster repassa l’actualitat del sector immobiliari, així com la planificació urbanística i les polítiques d’habitatge, per després analitzar el mercat, estudiar la viabilitat de determinats productes i aprendre a planificar grans operacions immobiliàries.

El màster també inclou una vessant exclusivament dedicada a la innovació, amb l’estudi denous models de promoció immobiliària i estructures i estratègies d’empreses del sector.

METODOLOGIA
Aquesta formació es desenvolupa mitjançant l’anomenada ‘metodologia del cas’, és a dir, a partir del treball en casos pràctics i reals i mitjançant la realització de treballs pràctics en grup, fórmules que us ajudaran a enfrontar-vos amb les problemàtiques reals dels professionals: com fer que un projecte sigui viable? Com fer-ne la gestió? Com comercialitzar una obra de gran envergadura?

Matricula't en aquest postgrau amb un 20% de descompte, per matrícules formalitzades abans del 30 d'agost de 2019. 

 ARTICLE RELACIONAT

"Direcció immobiliària i arquitecte: un binomi excel·lent". Enllaç

Versió per a imprimirPDF version