Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Màster Intensiu: Arquitectura Sanitària, present i futur hospital centre salut
Imatge: 
© Andres Flajszer

MÀSTER INTENSIU | Arquitectura sanitària: present i futur

L’Escola Sert, en col·laboració amb el Laboratori d’Arquitectura Hospitalària-LA(H)B, presenta una nova edició del Màster Internacional "Arquitectura sanitària, present i futur", dirigit pel prestigiós arquitecte Mario Corea.
Inscriu-te ara i beneficia't d'un 10% de descompte en l'import total de la matrícula realitzant el primer pagament abans del 26 de maig de 2019. 
A QUI VA DIRIGIT
Aquest programa formatiu és d'especial interès per a arquitectes que intervenen en el disseny i construcció d'edificis per a la salut o per a aquells professionals que vulguin especialitzar-se en aquest sector. 
OBJECTIUS
Després de la bona acollida en la seva primera edició l'any passat, el màster es vol posicionar com a referència en els estudis en l'àmbit de l'arquitectura sanitària, per aportar així els coneixements necessaris als alumnes perquè aprenguin a desenvolupar un projecte d'alta complexitat, centrat en la innovació i investigació per  trobar les respostes que l’arquitectura sanitària, hospitals i centres de salut, necessiten.
Es tracta d’un màster especialitzat en el sector sanitari de l’arquitectura i amb una clara orientació internacional.

El nou curs, que començarà el proper mes de setembre en un format intensiu està sota la direcció acadèmica del prestigiós arquitecte Mario Corea i compta amb l’acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

METODOLOGIA
El màster està estructurat en classes teòriques, pràctiques al taller i visites a hospitals i centres de salut d'última generació o de referència a Catalunya. La teoria i les sessions pràctiques del taller es desenvoluparan durant la primera part del curs i se centraran, sobretot, en l'adquisició i aplicació de coneixements teòrics sobre arquitectura sanitària. La segona part del màster, en canvi, incorporarà la investigació i la innovació, amb la voluntat que els alumnes desenvolupin les capacitats necessària per resoldre nous programes funcionals i puguin donar resposta a les necessitats sanitàries actuals a través de l'arquitectura. Una vegada acabada la part presencial, el màster es completarà amb una tesina projectual.

La docència es realitzarà de manera presencial a l’estudi d’en Mario Corea i amb el suport del campus virtual. El seguiment de l’evolució de la tesina es podrà fer tant presencial com a distància.

Aquesta formació permet cursar el màster, o bé un dels dos itineraris, reconeguts com a postgraus, també acreditats per la UPC i l'Escola Sert. Inscriu-te en els següents enllaços:

·  L'arquitectura de l'hospital del segle XXI 
· Investigació i innovació en l'arquitectura sanitària: només podran realitzar el segon postgrau aquells alumnes que ja hagin cursat el primer postgrau i vulguin obtenir la titulació del màster.
 

 
Versió per a imprimirPDF version