Imatge: 
© Pexels

CURS | Preparació per a oposicions

CURS ONLINE: Les places pel curs de preparació per a oposicions s'han esgotat. Per això, l'Escola Sert treu la versió exclusivament online del curs, un format mitjançant el qual es tindrà accés a tots els continguts en PDF, a les exposicions del docent en vídeo i a un fòrum de consulta al Campus Virtual en el qual rebrà resposta a les seves preguntes en un màxim de 72 hores.

L’Escola Sert posa en marxa un curs de preparació per a tots aquells arquitectes que vulguin concórrer a unes oposicions a l'administració pública i necessitin preparar-se el temari específic de les proves. 

Per això, entre el 29 d’abril fins al 8 de juliol, es desenvoluparà un curs de 24 sessions que repassarà els tres mòduls que recull l’examen i que inclouen qüestions relatives a l’urbanisme i l’habitatge, l’edificació i els equipaments, l’espai públic i el cadastre, a més a més d'una darrera sessió dedicada a fer proves pràctiques. També hi haurà un quart mòdul sobre la ciutat de Barcelona, que es cursarà de forma separada durant l'Escola d'Estiu.

El curs busca que l’alumne adquireixi els coneixements dels temaris específics habituals necessaris per presentar-se a les proves d’oposició d’arquitecte superior en qualsevol administració pública.

La formació, d’un total de 84 hores, es cursarà online a través del Campus Virtual. 


Versió per a imprimirPDF version