Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs de Revit avançat (2a edició)

L'Escola Sert ha programat una segona edició del curs d'Autodesk Revit avançat, que començarà el proper 24 d'ocubre. El curs serà impartit per l'empresa Pixel 51, formadors oficials d'Autodesk.

Amb aquest curs l'alumne serà capaç de realitzar i gestionar un projecte arquitectònic complet amb el programari Autodesk Revit Architecture. Podrà optimitzar el temps de redacció del projecte, millorar la coherència entre plànols, reduir considerablement el risc d'errors, agilitzar tasques com el còmput de les superfícies i els amidaments, augmentar la precisió dels càlculs i coordinar de forma eficient la informació de les diferents parts del projecte.

L'alumne adquirirà els coneixements necessaris per editar i crear famílies amb el programari Autodesk Revit Architecture, fet que li permetrà utilitzar catàlegs proporcionats per industrials i cases comercials, personalitzar els seus projectes i crear una llibreria pròpia.

Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies propis del disseny BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes i a gestionar el treball en equip. El curs inclou exercicis pràctics orientats a consolidar el domini d'aquest programari.

El programa del curs està organitzat en dues seccions, una de gestió i una altra de modelat avançat. Els mòduls de les dues seccions són:

Mòdul 1: Documentació avançada de projectes en Revit
Mòdul 2: Organització avançada de projectes en Revit
Mòdul 3: Gestió de treball en equip
Mòdul 4: Elements constructius avançats
Mòdul 5: Creació i edició de famílies (I)
Mòdul 6: Creació i edició de famílies (II)
Mòdul 7: Famílies avançades
Mòdul 8: Creació de masses avançades i components in situ
Versió per a imprimirPDF version