Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andrés Flajszer

Escola d'Estiu: Càlcul d'estructures en rehabilitació. Sostres (6a edició)

El proper dimarts 27 de juny comença la cinquena edició del curs de "Càlcul d'Estructures en Rehabilitació", dirigit pel doctor arquitecte Robert Brufau, que tindrà lloc els dimarts, de 10 a 14 h, fins al 13 de juliol.

Aquest curs s'imparteix en el marc de la col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, com són l'Escola Sert del Col·legi d'Arquitectes, l'Institut d'Estudis Estructurals i l'Associació de Consultors d'Estructures. L'objectiu d'aquesta col·laboració és sumar esforços per promoure cursos de formació en l'excel·lència acadèmica dins de l'àmbit de l'arquitectura i, en concret, en l'especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació.

El curs consta de 6 sessions i es plantejaran i resoldran uns 25 exercicis de càlcul d'estructures habituals en rehabilitació.

  • · Càlcul de mecanismes d'estabilització
  • · Ascensors, escales i instal·lacions puntuals
  • · Intervencions en bigues i sostres de formigó armat
  • · Intervencions en bigues i sostres de fusta
  • · Intervencions en bigues i sostres d'altres tipologies
  • · Intervencions en bigues i sostres metàl·lics 

Es desenvoluparan des de conceptes bàsics, com l'estudi de càrregues d'un edifici, passant per les comprovacions estructurals d'elements concrets, fins arribar al càlcul de reforços segons les diverses tipologies.

El curs està dirigit a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul, professionals amb experiència pràctica limitada i amb formació en rehabilitació a nivell teòric.

Un total de 6 professors seleccionats entre les figures més reconegudes de l'àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país —tots pertanyents a l'Associació de Consultors d'Estructures— impartiran un total de 24 hores presencials, que opcionalment també es podran seguir online a través de la VIDEOAULA.

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50%.

Per inscriure't o consultar el programa i els preus clica aquí.
Versió per a imprimirPDF version