Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Curs intensiu d’anglès per arquitectes. Project presentations and job hunting © Mikel Jaso

Escola d'Estiu: Curs intensiu d’anglès per a arquitectes. Project presentations and job hunting (2a ed.)

El dilluns 3 de juliol tindrà lloc el Curs intensiu d'anglès per a arquitectes: Project presentations and job hunting. Amb aquest curs, l'arquitecte podrà augmentar les seves possibilitats de desenvolupar l'exercici professional gràcies a la comunicació efectiva en anglès, desenvolupant el vocabulari i les estructures gramaticals i aprenent a fer servir l'anglès que ja es coneix de manera molt més eficient i eficaç.

L'ensenyament tradicional de l'anglès inclou la gramàtica i el vocabulari, desenvolupats a través d'exercicis. Això pot provocar que no s'inclogui l'aplicació en la disciplina específica que l'alumne necessita. Per això en aquest curs l'alumne haurà de desenvolupar un projecte, treball, concurs, informe, auditoria, línia de recerca o investigació que el propi alumne pugui estar fent a nivell personal. Els alumnes prepararan en grups de tres o quatre persones una presentació, de manera que puguin comunicar el seu contingut de manera efectiva a una audiència anglesa internacional.

Al llarg del curs els alumnes aprendran a desenvolupar diferents aspectes vinculats a l'exercici professional a l'estranger: elaboració de Curriculum Vitae, entrevista de feina, exposició d'un projecte o elaboració d'un escrit tècnic.

Per al correcte desenvolupament del curs es requereix un mínim coneixement d'anglès (intermediate level). Abans de l'inici del curs es realitzarà una prova de nivell per organitzar el desenvolupament del curs i garantir el màxim aprofitament de tots els alumnes, ajustant el programa al nivell dels alumnes si fos necessari.

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50%.

Per inscriure't o consultar el programa i els preus, clica aquí.
Versió per a imprimirPDF version