Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Escola d'Estiu: Percepció de l'espai a orient i occident, i experiències pràctiques

El proper 28 de juny s’inicia el curs "Percepció de l'espai a orient i occident, i experiències pràctiques", dirigit a arquitectes i altres professionals que tinguin interès en conèixer aspectes de la percepció de les energies subtils que també afecten la nostra sensació de confort, la nostra salut i la salut del planeta.

La cultura arquitectònica actual és fonamentalment visual. La imatge de les fotografies de les revistes (la majoria sense cap persona) ens dóna la major part de la informació amb la qual projectem avui dia. Fa vint-i-dos segles, el savi Yogui Patanjali relacionava els 5 sentits amb els 5 elements de la natura segons la cultura índia. Segons ell, la vista és el tercer sentit en l'ordre de capacitat de percepció; el tacte i l'oïda donen més informació.

Aquest curs de 20 hores ensenyarà a comparar com diferents cultures, i en diverses èpoques, han evolucionat la percepció de l'espai a través dels sentits i dels elements de la natura. Tot i les diferències es veurà que hi ha quelcom en comú a totes les maneres de pensar relatives a l'espai i, en el fons, a la realitat.

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50%.

Per a més informació o per inscriure't, consulta la fitxa del curs.
Versió per a imprimirPDF version