Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Aprèn a conceptualitzar les teves idees. ESCOLA D'ESTIU | Com potenciar idees brillants
Imatge: 
@ Pexels

ESCOLA D'ESTIU | Com potenciar idees brillants

Aprèn a conceptualitzar les teves idees.

El curs s’enfoca en abordar i pensar la creativitat a partir de tres eixos fonamentals: el pensament constructiu, l’entrenament i la pràctica. Trobar i definir una mirada pròpia sobre el nostre context és una manera de generar noves formes de disseny i d’expressió.

La creativitat és una habilitat pròpia de la nostra ment, però perquè compleixi una funció concreta, en aquest cas en el camp de l'arquitectura, ha de seguir un procés que inclogui l’anàlisi, la investigació i l’experimentació. Per això, desenvolupar la creativitat per aplicar-la en la projecció i disseny de nous projectes professionals i personals és l'objectiu del nou curs de l'Escola d'Estiu 'Com potenciar idees brillants'. 

Dirigit a arquitectes i altres professionals del sector, la formació pretén que els alumnes adquiriu noves capacitats per desenvolupar la creativitat i pugueu conceptualitzar les idees en projectes de futur.. Durant les diverses sessions del curs, es treballaran diverses tècniques per augmentar la capacitat de trobar solucions intel·ligents i útils als seus projectes.

La formació, de 20 hores de durada, us permetrà crear una metodologia personal per aplicar el pensament creatiu en el camp de l’arquitectura i aconseguir, així, aprendre les tècniques per potenciar la vostra creativitat professionalment.

Cada sessió està dividida en diferents fases amb un format molt pràctic, durant les quals es treballaran diversos exercicis que funcionaran com a dispositius per sortir de la nostra zona de confort i trobar sortides alternatives i singulars.

Aquest i tots els altres cursos de l'Escola d'Estiu 2019 gaudeixen d'un descompte del 20%.

 Inscriu-te!

 

 

 

Versió per a imprimirPDF version