Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andrés Flajszer

Escola d'estiu: Seguretat i Salut. Estudi, pla i coordinació

El proper dilluns 26 de juny comença el curs de l'Escola Sert "Seguretat i Salut: Estudi, pla i coordinació", dirigit per l'arquitecte Oriol Poch, que tindrà lloc els dilluns, de 17:30 a 20:30 h, fins al 17 de juliol. 

Cada cop més els arquitectes ens trobem amb la necessitat d’haver d’assumir la part de Seguretat i Salut en algunes de les obres. Això és a causa, d'una banda, de la reducció dels honoraris de la redacció i direcció tècnica i, de l'altra, de la poca dimensió de moltes de les obres actuals, que fa innecessària la presència d’altres tècnics. A més a més, si no assumim la coordinació de Seguretat i Salut, quines responsabilitats tenim com a tècnics? 

Amb aquest curs es volen donar les bases per realitzar un estudi de seguretat i salut, valorar un pla de seguretat o dur a terme una coordinació de seguretat i salut en fase de projecte i/o d’obra. També s'explicarà el paper que com a tècnics prenem en aquest camp. 

El curs s'impartirà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert (c. Arcs 1-3 Barcelona) i a la vegada es podrà seguir en directe a través d'Internet per la VIDEOAULA. 

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50%.
Versió per a imprimirPDF version