Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andrés Flajszer

Escola d'estiu: L'ús de materials tradicionals. La calç

El proper 30 de juny s’inicia el curs "L'ús de materials tradicionals. La Calç", dirigit a arquitectes i altres professionals interessats a conèixer els materials tradicionals, les tècniques de restauració existents i les possibilitats de futur dels materials.

La utilització de la calç en el camp de la restauració s’està convertint en una pràctica bastant habitual, gràcies a la recuperació del coneixement sobre les característiques tècniques d’aquest material –durabilitat, transpirabilitat, elasticitat i qualitat estètica. Tot i així, es valoren poc les possibilitats estètiques i funcionals que pot arribar a oferir la calç en revestiments aplicats en obra nova.

Aquest curs de 12 hores és l’aproximació al coneixement dels materials i tècniques de restauració tradicionals. S’exposaran els avantatges de la utilització de la calç, tant en la recuperació del patrimoni arquitectònic com en la construcció en general i més concretament dins la construcció amb materials ecològics (bioconstrucció).

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50%.

Per a més informació o per inscriure't, consulta la fitxa del curs.
Versió per a imprimirPDF version