Propers Actes

El verd en els edificis: el verd a cobertes, murs i interior d'edificis
Imatge: 
© Pexels

ESCOLA D'ESTIU | El verd en els edificis

El verd a les cobertes, en els murs i en els interiors són elements clau per aconseguir ciutats més verdes i sostenibles. Com millora la nostra qualitat de vida? Quina incidència té en la nostra salut? Aquestes són algunes de les qüestions que busca respondre el curs de l'Escola d'Estiu de l'Escola Sert 'El verd en els edificis: el verd a cobertes, murs i interior d'edificis'. 

El proper 7 de juny començarà aquesta formació, dirigida a arquitectes i tècnics de l'administració pública, però també a tots aquells usuaris d'edificis amb cobertes verds i professionals interessats en la matèria. 

I és que el curs vol posar de relleu els beneficis que les cobertes verdes aporten a la nostra vida quotidiana, ja que milloren la sostenibilitat i contribueixen a millorar les ciutats del futur. Els alumnes també us endinsareu en els beneficis que el verd té en la millora de la salut, en el canvi climàtic i l'efecte illa de calor. 

El curs s'estructura en tres formacions teòriques i una de pràctica que inclou una visita per conèixer de primera mà els conceptes treballats a l'aula. 
Versió per a imprimirPDF version