Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Arquitectura Rehabilitació Energètica Jornades
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornades sobre Rehabilitació Energètica (diverses seus)

Per què diem que alguns edificis “consumeixen massa energia”? Com podem fer una bona diagnosi energètica? Quines són les fortaleses i debilitats d’una rehabilitació energètica?

Aquestes són només algunes de les qüestions que es tractaran a les Jornades sobre Rehabilitació Energètica, que tindran lloc durant el propers mesos a totes les demarcacions del COAC.

Les jornades, de 4 hores de durada, són gratuïtes per als arquitectes col·legiats. L’Escola Sert les organitza en el marc del Pla de formació contínua gratuïta 2018, a través del qual ofereix un catàleg de formacions gratuïtes adaptat a les necessitats dels seus col·legiats.

A qui va dirigit?
Les jornades són idònies per als arquitectes implicats en la rehabilitació d’edificis, particularment des del seu vessant energètic, que vulguin aprofundir més en el tema. Tot i això, també està adreçat a arquitectes tècnics, constructors i altres professionals del sector.

L’objectiu
Entendre el “funcionament” energètic dels edificis, per tal d’establir les estratègies bàsiques de la rehabilitació energètica, i conèixer els recursos tècnic-econòmics a l’abast. A més, la jornada servirà com a primer contacte per a aquells participants que vulguin saber més sobre el tema a través d’altres formacions.

El format
De les 4 hores de duració de les jornades, 2 h 30’ es destinaran a l’explicació teòrica de la rehabilitació energètica, 1 hora per tractar casos pràctics que puguin il·lustrar el temari que s’ha tractat i mitja hora per a comentaris i preguntes dels participants.

Dates, hores i llocs

Demarcació de Tarragona:
Dijous 7 de juny de 10 a 14 h.

Demarcació de Lleida: Dimecres 13 de juny de 16 a 20 h. 

Demarcació de l’Ebre: Dijous 14 de juny 10 a 14 h.

Demarcació de Girona: Dimecres 20 de juny de 10 a 14 h.

Demarcació de Barcelona: Dimecres 27 de juny de 10 a 14 h.

       - Pots visualitzar el vídeo de la jornada de Barcelona amb usuari i contrasenya. 

Demarcació de Comarques Centrals (Osona): Divendres 29 de juny de 10 a 14 h. Incripcions a través de vicsecretaria@coac.cat.

Delegació del Vallès: Dimarts 10 de juliol de 10 a 14 h. Inscripcions a través de tmontiel@coac.net
Versió per a imprimirPDF version