Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

CURS | Amidaments, pressupostos i certificacions amb Presto, a Girona

Durant els mesos de maig i juny s'ha programat el Curs d'Amidaments, pressupostos i certificacions amb Presto, a la Demarcació de Girona del COAC. Aquest software és un dels més utilitzats en països de parla hispana i és una eina clau en la gestió d'obres de qualsevol mida.

OBJECTIU
L'objectiu del curs se centra en la temàtica d'amidaments i pressupostos a nivell fonamental, assentant els conceptes i procediments habituals utilitzats en la redacció dels documents a què donen origen i que formen part del projecte executiu. Així mateix es pretén ensenyar a l'alumnat el funcionament del programa PRESTO com a instrument que facilita la concepció del document i posterior gestió.

ACLARIMENT
Per a la realització d'aquest curs, cal portar el portàtil a l'aula i instal·lar el visualitzador del PRESTO prèviament. Per a poder descarregar el visualitzador s'ha de seguir aquests passos:
- Anar a la pàgina web de presto.es.
- Clicar sobre l'apartat "PRESTO ES TODO ESTO".
- Apareix un apartat "Visualitzador de presto", clicar sobre aquesta opció i seguir els passos indicats per la instal·lació del programa.
Versió per a imprimirPDF version