Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
@ Stay Hungry Stay Foolish

ESCOLA D'ESTIU. Taller de Capacitació Creativa

El pròxim 3 de juliol s’inicia la primera edició del Taller de Capacitació Creativa, un curs de 20 hores que té per objectiu comprendre com funciona el pensament creatiu i com aplicar-lo en el camp professional i en la vida quotidiana.

Gràcies al taller podràs aprendre tècniques i eines pràctiques per generar conceptes i produir idees diferents i originals.

La creativitat és una habilitat pròpia de la nostra ment. És un mode de pensament que analitza, desordena i re-ordena per construir i establir nous enfocaments, múltiples i originals. La creativitat es pot entrenar, i en aquest taller s’exercitarà a partir del treball sobre una aptitud o capacitat amb la finalitat­ de posar-la en marxa, estimular-la i potenciar-la. És un procés de complexitat gradual a partir del qual es poden obtenir resultats tangibles.

Cada sessió estarà dividida en diferents fases amb un format molt pràctic. Es treballaran diferents exercicis que funcionaran com a dispositius per sortir de la nostra zona de confort i trobar sortides alternatives i originals.

El curs està enfocat per a arquitectes i altres professionals del sector o estudiants que tinguin interès a aprendre tècniques per generar conceptes i idees originals a partir d’eines pràctiques.

Aconsegueix ja la teva plaça en aquest taller i desenvolupa tot el teu potencial creatiu.

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte especial del 50%.

Versió per a imprimirPDF version