Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Webinar gratuït de l'Escola Sert sobre la impressió 3D aplicada a l'arquitectura

El dilluns 16 d'octubre, de 16 a 17:30 h, tindrà lloc el segon dels webinars gratuïts que l'Escola Sert oferirà en obert a tot el públic, amb l'objectiu de donar a conèixer les oportunitats de fer servir la impressió 3D en l'exercici professional.

El webinar sobre impressió 3D aplicada a l'arquitectura, a càrrec de l'arquitecte Jorge Mañas, explicarà algunes de les aplicacions, utilitats i avantatges de fer servir la tecnologia d'impressió 3D, amb el fil conductor de la seva experiència en primera persona.

Dirigit a arquitectes i altres professionals interessats en les tècniques de representació volumètrica d'elements constructius, edificacions o teixits urbans, o bé com a eina per mostrar propostes o bé com a part del procés de projectar.

Què és un Webinar?
És un tipus de conferència, taller o seminari que s'imparteix per Internet. Es retransmet en temps real, amb una data i un horari específic i es pot participar des de qualsevol ordinador que disposi de connexió a Internet. La característica principal és la interactivitat que es produeix entre els participants i el conferenciant. Igual que a qualsevol acte presencial, el conferenciant es dirigeix en directe a l'audiència i els assistents poden fer preguntes, comentar i escoltar els comentaris de la resta de participants.

Cal inscripció prèvia.

Un dia abans de l’acte es facilitarà l’enllaç per seguir la sessió en directe.
Versió per a imprimirPDF version