Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Comença la nova sèrie de Webinars gratuïts de l'Escola Sert amb una sessió sobre la rehabilitació de la Pedrera

El dimecres 27 de setembre, de 16 a 17:30 h, tindrà lloc el primer dels webinars gratuïts que l'Escola Sert oferirà en obert a tot el públic, amb l'objectiu de donar a conèixer projectes singulars explicats per experts de referència en el seu àmbit.

El webinar sobre La Pedrera, impartit pel doctor arquitecte Robert Brufau i Niubó, explicarà alguns dels aspectes estructurals singulars del projecte i obra de rehabilitació de l'edifici de la Pedrera, com la catenària invertida de les golfes i la roda de bicicleta del soterrani del mateix edifici. 

Dirigit a arquitectes i altres professionals interessats en els projectes de rehabilitació, consolidació o reforç estructural, el webinar incidirà en la importància d’entendre el comportament mecànic i la naturalesa constructiva d’una estructura existent per poder abordar intervencions de rehabilitació i consolidació efectives i respectuoses.

Què és un Webinar?
És un tipus de conferència, taller o seminari que s'imparteix per Internet. Es retransmet en temps real, amb una data i un horari específic i es pot participar des de qualsevol ordinador que disposi de connexió a Internet. La característica principal és la interactivitat que es produeix entre els participants i el conferenciant. Igual que a qualsevol acte presencial, el conferenciant es dirigeix en directe a l'audiència i els assistents poden fer preguntes, comentar i escoltar els comentaris de la resta de participants.

Cal inscripció prèvia. Un dia abans de l’acte es facilitarà l’enllaç per seguir la sessió en directe. 
Versió per a imprimirPDF version