Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Webinar gratuït de l'Escola Sert sobre la rehabilitació d'un pavelló de l'Hospital Sant Pau

El dimecres 25 d'octubre, de 16 a 17.30 h, tindrà lloc el tercer dels webinars gratuïts que l'Escola Sert ofereix en obert a tot el públic, amb l'objectiu de donar a conèixer la rehabilitació d'un pavelló de l'Hospital de Sant Pau.

El webinar sobre rehabilitació, a càrrec de l'arquitecta Mercè Zazurca, explicarà com afrontar el projecte i l'obra de la rehabilitació d'un edifici, amb el fil conductor de la seva experiència en primera persona en la rehabilitació d'un dels pavellons de l'Hospital de Sant Pau.

Dirigit a arquitectes i altres professionals interessats en projectes de rehabilitació i en el patrimoni.

Què és un Webinar?
És un tipus de conferència, taller o seminari que s'imparteix per Internet. Es retransmet en temps real, amb una data i un horari específic i es pot participar des de qualsevol ordinador que disposi de connexió a Internet. La característica principal és la interactivitat que es produeix entre els participants i el conferenciant. Igual que a qualsevol acte presencial, el conferenciant es dirigeix en directe a l'audiència i els assistents poden fer preguntes, comentar i escoltar els comentaris de la resta de participants.

Cal inscripció prèvia. 

Un dia abans de l’acte es facilitarà l’enllaç per seguir la sessió en directe.
Versió per a imprimirPDF version