Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

4a edició del Retail Barcelona Walk. "Il·luminació i Comerç"

El Grup de Treball de Retail del COAC organitza el proper divendres 7 de juliol la quarta edició de la ruta guiada pels locals comercials de Barcelona. En aquesta ocasió, la temàtica de la passejada se centrarà en la il·luminació especialitzada de les botigues.

Com ja sabem, Catalunya és terra de sol i llum. Aquest fet, que és un avantatge per a la ciutadania, es converteix en un desavantatge per a la il·luminació dels comerços, ja que es creu, de forma equivocada, que amb la llum natural ja n’hi ha prou. Històricament, els països nòrdics —amb manca de llum natural— han hagut de treballar de valent per aconseguir l’efecte lumínic desitjat a les seves zones comercials, mentre que a Barcelona els esforços eren ben diferents. 

Avui en dia, es comença a fer un tractament de la llum més especialitzat, donant protagonisme a l’entorn comercial i no només a l’espai arquitectònic, i s’han desenvolupat llumeneres específiques per a cada producte. D’aquest tema en concret és del que es vol parlar al proper Retail walk, el qual tindrà com a convidats empreses especialitzades en il·luminació de Retail i, alhora, als Lighting designers que estan desenvolupant la investigació i la millora continua.

A la mateixa seu del COAC, Dani Freixas — especialista en il·luminacio d'espais comercials— obrirà l’acte  explicant la seva experiència i la seva metodologia de treball per afrontar cada repte. Acabat el torn de preguntes, començarà la passejada per diferents espais, podent observar de primera mà la il·luminació de productes tan diversos com la moda, l’alimentació i la restauració. A cada botiga que es visiti, un ponent explicarà el briefing rebut i com s’ha traslladat a la realitat, detallant les particularitats de cada llumenera escollida i de totes les qualitats tècniques importants i diferencials.

El recorregut acabarà, com és habitual, amb un dinar on s’incentivarà el Networking i es podran fer les consultes pertinents als especialistes, que acompanyaran al grup.

Recupera el vídeo de la conferència inicial aquí:

Organitza:

Co-organitza:

   
Patrocinadors:
     

                     

Media partners:

Versió per a imprimirPDF version