Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Tornen els Dimecres Tecnològics amb una sessió sobre Ofimàtica

El proper 21 de febrer, tindrà lloc a plaça Nova una nova sessió de Dimecres Tecnològics. Aquest cop, després de diverses sessions al voltant del BIM, ens centrarem en el software d’ofimàtica. Arquitectes del Grup de Treball d'Informàtica del COAC ens parlaran sobre les diferents aplicacions que trobem al mercat per a qüestions relacionades amb la gestió del despatx i la gestió de projectes.

La jornada s’estructurarà en 3 blocs temàtics:

· Primer es presentaran diverses opcions de software d’ofimàtica, i els avantatges i desavantatges més destacats de cada aplicació. Es parlarà sobre paquets de pagament, com l’Office 365 de Microsoft, i sobre alternatives gratuïtes, com el paquet G Suite, de Google, les apps de Microsoft Office Online i altre software lliure com Libreoffice i Openoffice.

· Seguidament, ens centrarem en el PDF, per parlar de diverses aplicacions. A banda d’Adobe Acrobat, s'explicaran els avantatges i funcionalitats d'aplicacions alternatives com PDF Studio, PDF Creator i PDF Architect.

· Finalment, parlarem sobre el núvol i la gestió de fitxers quan volem treballar en xarxa. Parlarem d'aplicacions com Dropbox, Google Drive i One Drive, de Microsoft.

A més de parlar sobre les diferents alternatives de software i les seves particularitats, també parlarem sobre qüestions generals com les llicències de lloguer i les actualitzacions.

Les intervencions aniran a càrrec dels arquitectes Carles Cabellos, Joan Carles Gavaldà i Xavier Susín, membres del Grup de Treball d'Informàtica del COAC, Elisabet Altés, responsable web del Col·legi, i Sergi Flores, arquitecte del Servei de Visat del Col·legi.

Recupera la sessió en vídeo:
Versió per a imprimirPDF version