Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Convocatòria oberta: comissari executiu de l'Observatori de la Rehabilitació de les comarques gironines

La Taula de la Construcció de Girona formada per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació de Girona i el Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona, en col·laboració amb els Ajuntaments de Girona, Figueres i Olot, està promovent la creació i organització de l’Observatori de la Rehabilitació de les Comarques Gironines.

Aquest Observatori té la finalitat d’estructurar i promoure diferents plans que puguin ser d’ajuda en la reactivació del sector de la construcció pel que fa a l’àmbit de la rehabilitació i transformació urbana, en tots i cadascun dels seus aspectes i, principalment, en els que afavoreixen l'habitabilitat, la construcció sostenible, l’estalvi energètic i l’economia de recursos. En definitiva, per garantir el dret a un habitatge digne i adequat i assegurar que les nostres ciutats, edificis i espais públics contribueixin al progrés, a la cohesió social i a la creació d'oportunitats.

En atenció a l’exposat, la Demarcació de Girona del COAC contractarà a un arquitecte a fi i efecte de realitzar les tasques relacionades amb la iniciativa esmentada.

Bases de la convocatòria
28/02/2017
Tornar