Home ajudant a dona.

La Fundació Emprèn ofereix una taula d'assessorament als emprenedors a BizBarcelona

Imatge: 
© Fundació Emprèn

La Fundació Emprèn, amb la qual el COAC té un conveni de col·laboració, estarà present al saló BizBarcelona d'Emprenedoria, Pimes i Economia social, que tindrà lloc del 31 de maig a l'1 de juny al recinte firal de Montjuic.

El nombre d'emprenedors que assisteixen al saló creix any rere any, amb un increment de participants que el 2016 va ser del 12% respecte a l’anterior edició, sumant un total de 13.890 assistents. 

Entre els motius per acudir a aquesta cita per part dels emprenedors, es troben els d’arrencar un projecte, trobar rutes d’innovació i/o consolidació o rebre assessorament. Destaca sobretot, com a punt fort del congrés, la possibilitat d'incrementar la xarxa de contactes professionals. D’altra banda és una magnífica ocasió per escoltar i intercanviar experiències amb experts i empresaris que explicaran la seva visió particular de les últimes tendències socials i econòmiques, l’avanç tecnològic i l’èxit empresarial.

La Fundació Emprèn estarà present al saló facilitant una taula d’assessorament i participant a l’estand de l'Obra Social de la Fundació La Caixa, ja que forma part de la xarxa Incorpora d'aquesta Obra Social. A la taula d’assessorament s’oferirà als emprenedors atenció personalitzada, de la mà dels nostres experts, per tal de facilitar els recursos que puguin precisar per fer realitat el seu pla de negoci.

Per rebre assessorament personalitzat, inscriu-te aquí 
(cal iniciar sessió amb compte de Google).

Recordem que els arquitectes col·legiats podem accedir gratuïtament al BizBarcelona. Per sol·licitar el codi d'acreditació, truca al telèfon d’atenció a l’arquitecte (93 306 78 03).
19/05/2017
Tornar