La FormaTecA l’espai digital

Noves funcionalitats i millores a la FormaTecA

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La FormaTecA —l’espai digital de coneixement per als col·legiats en format de càpsules d’autoaprenentatge— ha renovat l’estructura i disseny de la plataforma i incorporat noves funcionalitats amb l’objectiu de millorar l’experiència de l’usuari i així facilitar la formació.

Després de prop d’un any de la seva posada en marxa, i gràcies a l’experiència i valoració dels usuaris que han utilitzat les càpsules formatives i informatives, la FormaTecA del COAC ha incorporat un seguit de millores per afavorir l’aprenentatge de l’alumnat.

Així, les principals novetats estan enfocades a reforçar la usabilitat:
- Creació d’etiquetes i cercadors per facilitar la localització de càpsules.
- Incorporació de la secció “El meu tauler”, pensada per poder fer el seguiment de les càpsules visualitzades.
- Possibilitat de valorar individualment el contingut de cada càpsula un cop visualitzada.
- Incorporació per a cada càpsula d’un llistat de cursos relacionats.

Aquestes millores formen part d’un projecte més ampli de renovació del Campus Virtual de l’Escola Sert, de manera que tota l’oferta formativa de l’Escola Sert —cursos, postgraus, càpsules i altres recursos— pugui estar accessible des d’un espai virtual únic.

D’aquesta manera, es vol aconseguir una optimització de totes les eines que l’Escola Sert posa a l’abast dels alumnes, permetent així una millor experiència formativa. El nou Campus Virtual es presenta amb un disseny modern i intuïtiu, que compta amb innovadors espais digitals per a la trobada entre alumnes, relació de temàtiques, cerca de continguts, seguiment de la formació, etc.

Us mantindrem informats tan aviat estigui operatiu el nou Campus Virtual.
 

Tornar