Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs al Vallès: Integració eficient de tecnologies renovables i sistemes d'alt rendiment

La Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les Delegacions del Vallès dels col·legis d'arquitectes, d'aparelladors i d'enginyers, organitza el curs Integració eficient de tecnologies renovables i sistemes d'alt rendiment en l'edificació, que constarà de 16 hores lectives i una visita a una instal·lació.

Objectius
El servei energètic d'un edifici cal fer-lo emprant diferents recursos energètics, tot analitzant les diferents necessitats d'ús, explotació i manteniment de les instal·lacions que el configuren.

Aquest curs està adreçat a tot tècnic que intervingui en l'edificació, a fi de donar-li una visió àmplia de les característiques i requeriments de les tecnologies i sistemes disponibles. Emprant recursos naturals i amb dissenys eficients, es pot reduir l'impacte ambiental de l'activitat d'un edifici.

El curs està impartit per professionals catalans internacionalment reconeguts, especialitzats en l'aplicació de solucions energètiques en els edificis. De manera transversal, el curs inclou les reflexions necessàries al voltant de la instal·lació, el control, la construcció, la interconnexió a la xarxa i el manteniment.

Direcció i coordinació a càrrec de Cristina Soler, responsable del Grup de Treball d'Eficiència Energètica del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

Podeu consultar el programa aquí.

El curs tindrà lloc a la seu de la Delegació del Vallès del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (c. Advocat Cirera, 8. Sabadell).

Aforament limitat a 22 places. Si se superés aquest aforament, es podria plantejar la realització del curs a la seu del COAC de Terrassa. 
Versió per a imprimirPDF version