Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Accessibilitat, de la normativa a la pràctica

L'Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC ha organitzat el curs Accessibilitat, de la normativa a la pràctica conjuntament amb Grup MIFAS. L'objecte del curs és donar les directrius principals per a una correcta anàlisi de les realitats actuals en temes d’accessibilitat, des de la pròpia normativa vigent, passant per les realitats particulars segons els diversos graus de mobilitat existents i les seves experiències, fins a arribar a la pròpia experimentació dels assistents al curs a través d'una jornada pràctica a Girona.
El curs està destinat a professionals, tècnics municipals i altres tècnics que vulguin conèixer i experimentar què vol dir accessibilitat més enllà de les definicions normatives.

Programa
Jornada teòrica
1.- La realitat actual de l’accessibilitat, una necessitat creixent en el parc construït.
2.- Breu resum de la Normativa d'aplicació:
2.1.- DECRET 135/1995, de 24 de març, de desplegament de la Llei 20/1991, de 25 de novembre, de promoció de l'accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques, i d'aprovació del Codi d'accessibilitat.
2.2.- CTE-SUA
2.3.- LLEI 13/2014, del 30 d'octubre, d'accessibilitat.
2.4.- Apunts del nou decret d’accessibilitat.
3.- Anàlisi dels diversos graus de mobilitat. Amb Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, i Anna Ma. Guillén, vicepresidenta del Grup MIFAS; i Josep Planiol, vocal de Grup MIFAS.
4.- Experiències personals. Amb Amb Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, i Anna Ma. Guillén, vicepresidenta del Grup MIFAS; i Josep Planiol, vocal de Grup MIFAS.

Jornada pràctica
Participació dels assistents al llarg d’un recorregut urbà, utilitzant diversos models de cadires de rodes, per experimentar en pròpia pell les dificultats de mobilitat davant les diferents barreres arquitectòniques del recorregut.

Dates:
>Jornada teòrica:
Girona: dilluns 27 de novembre de 2017, de 10 a 14 h. Sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Jornada pràctica
Girona: dimarts 28 de novembre de 2017, de 10 a 12 h.
Versió per a imprimirPDF version