Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Posposat el curs de fonamentació i reconeixement de terrenys a Olot

ATENCIÓ: POSPOSAT
L'Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC ha programat un nou curs dedicat a la fonamentació i reconeixement dels terrenys, que es durà a terme els divendres 10, 17 i 24 de novembre, a la Fundació Estudis Superiors d'Olot (carrer Joan Pere Fontanella, 3).

El curs està dirigit a tots aquells professionals i estudiants interessats en conèixer i analitzar els diversos tipus de terrenys existents que es poden trobar en la fonamentació d’edificis, i comptarà amb Jordi Ferrer, geòleg de Lithos, i amb el doctor arquitecte Miquel Llorens Sulivera, arquitecte de GMK i Advanced Materials Analysis for Structural Design (AMADE) de la Universitat de Girona, com a ponents.

L’objectiu del curs és donar les bases per saber reconèixer els terrenys des d’un punt de vista pràctic i visual, i saber la tipologia de fonamentació que més s’hi adiu, una responsabilitat que recau en la figura de l’arquitecte i que ha de decidir en la fase de redacció del projecte. Un bon ull clínic pel reconeixement dels terrenys abans de començar la fonamentació és bàsic per a poder evitar possibles futures patologies de l’edifici.

El curs també analitzarà les característiques químiques, les propietats mecàniques i el comportament dels terrenys davant les càrregues transmeses per les fonamentacions així com les característiques pròpies i particularitats dels diversos sistemes de fonamentació possibles.

Més informació:
Secretaria de l’Escola Sert. Tel. 972 412 896 o esert.gir@coac.cat

Programa i inscripcions
Versió per a imprimirPDF version