Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

5a edició del Curs de Revit avançat a Girona

L'Escola Sert de la Demarcació de Girona ha programat la cinquena edició del curs d'Autodesk Revit® Architecture nivell avançat, una formació presencial dirigida a persones amb coneixements en el disseny BIM (Building Information Modeling) que vulguin aprofundir en l'organització i gestió de projectes.


Al final del curs l'alumne serà capaç de realitzar i gestionar un projecte arquitectònic complet amb el programari Autodesk Revit Architecture, que li permetrà optimitzar el temps de redacció del projecte, millorar la coherència entre plànols, reduir considerablement el risc d'errors, agilitar tasques com el còmput de les superfícies i els mesuraments, augmentar la precisió dels càlculs i coordinar de forma eficient la informació de les diferents parts del projecte. 

L'alumne també serà capaç d'editar i crear famílies amb el programari Autodesk Revit Architecture, que li permetrà usar catàlegs proporcionats per industrials i cases comercials, personalitzar els seus projectes i crear una llibreria pròpia.

Requisits
És requisit que l'alumne conegui els conceptes i metodologies pròpies del disseny BIM i sigui capaç de realitzar un projecte arquitectònic bàsic en Revit.

Metodologia
Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies del disseny BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes i a gestionar del treball en equip. El curs inclou exercicis pràctics orientats a consolidar el domini d'aquest programari per part dels alumnes.

Notes
L'alumnat ha de portar un ordinador portàtil en el qual s'hi pugui instal•lar el programa Revit.

 Les característiques mínimes de l'ordinador han de ser: Sistema operatiu: Windows®7 32-bit Enterprise, Ultimate, Professional o Home Premium. Processador: Intel: Intel® Pentium®, Intel® Xenon® o i-Series. AMD: equivalent a l'Intel amb tecnología SSE2. RAM: 4 GB. Disc dur: 5 GB d'espai lliure. Monitor: 1280 x 1024 amb true color.Targeta gràfica: 256 MB.

Aquestes són les característiques de la formació:

.- Tots els professors són Autodesk Revit Certified Instructors
.- Els cursos sempre es fan sobre l'última versió disponible del software.
.- Llicencia Estudiant (100% funcional) de Autodesk vàlida per 3 anys pels assistents.
.- 
Instruccions de descarrega, instal·lació.
.- Documentació en pdf.
.- Certificat oficial de Autodesk per a l'alumne en finalitzar el curs
.- Vídeos online per a la recuperació de sessions a alumnes que no puguin assistir a classes.
.- Possibilitat per a l'alumne d'aconseguir el Revit Certified Professional després de completar els dos nivells (és necessari superar un examen presencial).

Més informació
Secretaria de l'Escola Sert. T. 972 412 896. A/e:esert.gir@coac.net

Programa i inscripcions

Versió per a imprimirPDF version