Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col.legi d'Arquitectes

Jornada a plaça Nova: Certificats d'Habitabilitat, dubtes i consultes

ATENCIÓ: Acte ajornat. Tan bon punt es confirmi la nova data, es publicarà al web.

El proper dimecres 14 de març es celebrarà una jornada dirigida a arquitectes col.legiats, amb l'objectiu de resoldre dubtes i consultes sobre els certificats d'habitabilitat.

Des del COAC, amb la col·laboració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, s'exposarà breument la visió que el Servei d'Habitabilitat i Parc Desocupat té dels certificats d'habitabilitat de segona ocupació presentats a tràmit pels tècnics competents.

S'explicaran les principals errades que es cometen a l'hora de l'emissió del certificat i de la sol·licitud del tràmit, tant des del punt de vista de l'administració com del mateix servei de validació del Col·legi.

Al final de la jornada, els assistents podran presentar dubtes i casos singulars als representants del Servei d'Habitabilitat i Parc Desocupat.

La jornada serà presentada per Manel Casadevall, president de la Demarcació de Barcelona del COAC, i comptarem amb la participació de Jordi Sanuy i Aguilar, director de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya; Susana B. Pérez Muñoz, cap del Servei d'Habitabilitat i Parc Desocupat de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya; i Arcadi Viñas, secretari tècnic del COAC.

Es prega confirmació d'assistència.

Versió per a imprimirPDF version