Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Freepik

L’Escola Sert aposta pel Mobile Learning

La manera en la que les persones adquireixen nous coneixements i habilitats ha canviat molt en els darrers anys. L’ús del mòbil com a eina d’aprenentatge continu s’ha estès i està suposant una veritable revolució i canvi.

L’Escola Sert és a l’avantguarda en l’aplicació de les darreres innovacions i tendències tecnològiques en l’àmbit formatiu i pedagògic. Un exemple d’aquesta línia estratègica és el mobile learning, un nou paradigma educatiu que ha vingut per quedar-se.

El gran valor afegit d’aquesta metodologia pedagògica rau en el fet que és capaç de combinar la mobilitat geogràfica amb la virtual, la qual cosa permet aprendre en el moment en què es necessita. 

Durant el mes de març de 2018 s’ha posat en marxa el primer curs gamificat en format mobile learning, on el procés d’aprenentatge es realitza a través de dispositius mòbils amb dinàmiques que inclouen el joc.

Dins del Postgrau de Direcció Immobiliària - ARQIMMO, es va posar a disposició de tots els/les alumnes el repte formatiu gamificat anomenat “Analista d’operacions i projectes immobiliaris”. Durant una setmana, els alumnes van anar rebent als seus telèfons mòbils nous continguts en relació a aquesta normativa específica.

El repte va comptar amb diferents recursos audiovisuals que pretenien presentar el contingut d’una forma més amena i amb la possibilitat d’accedir al temari des de qualsevol lloc a qualsevol moment a través del mòbil.

Gràcies als punts que s’obtenien de cada lliçó i les insígnies que desbloquejaven els alumnes, es va generar un clima motivacional mentre s’aprenia part dels continguts del Postgrau. Per reforçar aquest temari, també es va realitzar una sessió presencial amb l’expert per resoldre dubtes.

El 100% dels alumnes afirma que han après amb aquest microcurs i que els hi ha resultat útil i innovador. La totalitat afirmen que voldrien rebre més formacions amb aquest format i que recomanarien el curs a altres companys de professió.

Des de l’Escola Sert ja estem treballant en la preparació de nous reptes formatius sota aquest format, per tal de seguir oferint formacions amb les darreres tendències pedagògiques que pretenen millorar l’experiència i l’aprenentatge dels estudiants.

 
23/05/2018
Tornar