Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Calendari formatiu de la Intercol·legial Tècnica del Vallès per al 2018

La Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les Delegacions del Vallès dels Col·legis d'aparelladors, arquitectes i enginyers, organitza una sessió informativa per presentar el calendari de cursos, visites guiades i altres activitats previstes per a aquest any. L'objectiu és oferir un coneixement transversal, que permeti als professionals dels tres col·legis gaudir d'un ampli ventall formatiu.

Aprofitarem aquesta sessió informativa per desenvolupar dues presentacions:

GIS open source per a la gestió del territori
L'objectiu de la sessió és donar a conèixer els Sistemes d'Informació Geogràfica de codi obert, eines professionals com QGIS per a la gestió del territori. La possibilitat de dotar de dades el territori ens presenta uns beneficis en la seva gestió i posterior anàlisi. La cartografia, les ortofotos actuals i antigues, el cadastre, el planejament urbanístic o les infraestructures urbanes, són algunes de les temàtiques que podem gestionar en el mateix entorn, amb la possibilitat d'analitzar per superposició les diferents capes, a banda d'altres múltiples processos.

La xerrada anirà a càrrec de Josep Lluís Sala, membre de la Comissió Territorial de la Delegació del Vallès Oriental del Col·legi d'Aparelladors.

Excel per a professionals
S'exposaran les competències que s'adquiriran en aquest curs programat per a aquest 2018. Es tracta d'un curs eminentment pràctic en què es pretén aprofundir en el coneixement de Microsoft Excel 2016. En el nostre exercici professional una part important de les nostres tasques poden agilitzar-se amb l'ús avançat del full de càlcul. Aquest curs, mitjançant la realització d'exercicis pràctics, aprofundirà en diferents optimitzacions en els nostres sistemes i plans de treball.

La sessió anirà a càrrec de Pol Ansó, arquitecte i màster en estructures.

Si voleu assistir, escriviu un correu a valles@coac.cat.

Dia: Dimarts, 13 de febrer
Horari: de 18.00 a 20.00 h
Lloc: Sala d'actes del Vapor Universitari
(c. Colom, 114, 1a planta. Edifici Vapor Universitari. 08222 - Terrassa)

Activitat gratuïta
Versió per a imprimirPDF version