Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada "Eines pel modelatge, el pressupost i la certificació d'obra en entorns BIM"

L'aplicació del BIM comporta una sèrie de canvis en els processos de projecte i obra que fan necessària la disponibilitat d'eines i recursos adaptats a aquest nou món de digitalització profunda. Els arquitectes han de tenir coneixements bàsics d'aquest nou entorn de treball per tal d’utilitzar aquestes noves eines i mantenir un nivell d'interlocució adient amb tots els agents que s'involucren en un procés BIM.

En aquest context l'ITeC ha realitat un esforç notable per a posar a disposició eines que permetin als arquitectes facilitar el treball en entorn BIM en les àrees de modelatge d'edificis, així com en la generació de pressupostos i seguiment d'obra basats en sistemes gràfics.

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC ha programat aquesta jornada pel dimarts 6 de febrer, dedicada a les eines pel modelatge, el pressupost i la certificació d’obra en entorns BIM, amb l’objectiu de donar a conèixer aquestes eines, les seves possibilitats i comprendre els conceptes bàsics sota les quals treballen, per tal que els tècnics que hagin de treballar aplicant BIM al seus projecte, estiguin preparats per a donar-hi resposta.

Els assistents a la sessió podran disposar d'una llicència temporal gratuïta i una oferta específica sobre el software TCQ per a BIM.

Programa
- El marc col·laboratiu BIM a l'hora d'abordar pressupostos.
- Introducció als conceptes bàsics del format IFC.
- Objectes pel modelatge.
- Organització i fluxos de treball per a fer amidaments i pressupost en BIM.
- Certificació gràfica d'obres en BIM.

Més informació
Secretaria de l'Escola Sert. Laura Trias
T. 972 412 727 ext. 31 o esert.gir@coac.net
Versió per a imprimirPDF version