Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada informativa al Vallès: Fiscalitat IVA-IRPF. Novetats previstes

La Delegació del Vallès organitza una Jornada sobre qüestions fiscals d'interès general, que tindrà lloc el proper dimarts 7 de novembre a la seu de la Delegació, a Terrassa.

La ponència anirà a càrrec d'Alejandro Astudillo, llicenciat en Administració d'Empreses i gerent d'El Rengle Consultors.

Davant dels constants i recorrents dubtes del col·lectiu sobre aspectes dins el marc fiscal, presentem aquesta jornada amb l'objectiu d'aclarir temes primordials en la gestió de despatx.

Programa:

1- Despeses deduïbles a l'IVA. Analitzarem les despeses deduïbles a efectes d'IVA, explicant els casos més comuns entre els professionals arquitectes i la casuística d'Hisenda en les comprovacions de gestió tributària.

2- Despeses deduïbles a l'IRPF (Declaració de la renda de les persones físiques). Analitzarem les despeses deduïbles a efectes de l'IRPF, explicant els casos més comuns entre els professionals arquitectes i la casuística d'Hisenda en les comprovacions de gestió tributària. 

3- Explicarem i analitzarem les novetats fiscals introduïdes amb la nova llei per a autònoms, que s'aplicarà a partir de l'1 de gener de 2018, aprovada pel Senat la setmana passada.

4- Torn obert de consultes.

Aforament limitat: 65 persones.
Activitat gratuïta

Si voleu assistir, escriviu un correu a valles@coac.cat.
Versió per a imprimirPDF version