Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornades sobre bioconstrucció i arquitectura rural als Ports

Els promotors del projecte de rehabilitació i projecció turística de Mas de Burot, a Horta de Sant Joan, organitzen un cicle de jornades de formació sobre bioconstrucció i arquitectura rural al Parc Natural dels Ports. L'objectiu és difondre i formar els professionals del sector en aquest coneixement, que s'està posant en pràctica en el projecte de Mas de Burot. 

El programa formatiu es desenvoluparà durant el primer trimestre de 2018 i està dirigit a arquitectes, aparelladors, enginyers, constructors, fusters, propietaris i gent interessada en el patrimoni arquitectònic. El cicle es dividirà en tres sessions teòriques, a la seu del Col∙legi d'Aparelladors de les Terres de l'Ebre a Tortosa, i dues visites de camp a la mateixa obra. 

El projecte de Mas de Burot el promou l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan, amb el suport de la Demarcació de l'Ebre del Col∙legi d’Arquitectes, el Col∙legi d’Aparelladors, el Parc Natural dels Ports i la Generalitat de Catalunya.

Sessions teòriques
El cicle s'obrirà el 17 de gener amb una sessió teòrica per abordar el patrimoni arquitectònic i el mode de vida tradicional al Massís dels Ports, i la rehabilitació de les estructures de fusta. Intervindran l'historiador Salvador Carbó; l'arquitecte de Mas de Burot, Òscar Benet; i l'empresa especialitzada Turch.

El 7 de febrer tindrà lloc la segona sessió teòrica, de caràcter més tècnic, per abordar les bones pràctiques en sostres i cobertes. Intervindran l'arquitecte tècnic Carles Brull; el grup d'arquitectes Investigació Canyera i altres col∙laboradors.

La tercera i última sessió tindrà lloc el 7 de març, amb l'objectiu d'abordar les bones pràctiques arquitectòniques en murs, revestiments verticals, paviments i obertures. Intervindran representants de l'empresa Recop, la Fundació El Solà, l'Institut Pere Martell, el picapedrer Francesc Xavier Solé i les empreses RS Tecnologia i MillánPlaSol.

En els tres casos, l'horari serà de 16.30 a 19.00 h.

Sessions pràctiques
La proposta formativa es completa amb dues sessions pràctiques complementàries a l'obra del Mas de Burot, els dies 21 de febrer i 14 de març de 2018. L'horari serà de 10 a 13 h.

El preu del cicle és de 40 euros. Les persones interessades es poden adreçar al telèfon 977 44 37 80 o al correu electrònic formacio@masdeburot.cat.

Per a més informació, clica aquí.
Versió per a imprimirPDF version