Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional | JAGA: Dissenyar el clima interior: fred, calor i ventilació, a Girona

L'Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC ha programat pel dijous 20 de juny de 2019, de 13 a 14.30 h, un Campus Professional amb JAGA sobre "Dissenyar el clima interior: fred, calor i ventilació".

El canvi climàtic i l'evolució de les tècniques de construcció exigeixen noves solucions ecològiques per a calefacció, refrigeració i ventilació. Les noves tecnologies han de consumir molta menys energia. Han d'assegurar un millor clima interior sense danyar el clima exterior. Els sistemes tradicionals contaminants han de ser extingits. Hem d'evolucionar i construir un camí sostenible cap a un futur millor. Ja no és una qüestió d'elecció, és una obligació.

PROGRAMA
- Presentació.
- Emissors de fred/calor a baixa temperatura, més eficients, ecològics i respectuosos amb el medi ambient.
- Sistemes en els quals els emissors poden portar la ventilació incorporada i treballar a baixa temperatura d'aigua sent el complement perfecte per a l'aerotèrmia.
- Les noves tècniques constructives, impulsades per les noves normatives europees d'edificis de consum gairebé nul nZEB, han donat un nou enfocament als projectes d'arquitectura.
- Nous habitatges més sostenibles, amb millors aïllaments, amb major estanquitat, amb una menor demanda energètica, però al seu torn amb major necessitat de ventilar.

Nota: Un cop acabada la jornada, hi haurà una mica de pica pica per a realitzar un networking amb els que s’hagin matriculat prèviament.

Més informació
Secretaria de l'Escola Sert
T. 972 41 27 27 - ext. 31 | esert.gir@coac.cat

Versió per a imprimirPDF version