Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores

Al novembre comença el Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores de l'Escola Sert

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El proper 3 de novembre comença la segona edició del Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores(MDEI+I) de l'Escola Sert, que pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària, en el qual les necessitats reals dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en desenvolupaments urbanístics i projectes d'edificació amb un alt contingut d'innovació en els models, processos i productes convencionals.

Es tracta d'una formació puntera en el sector immobiliari que, a més a més, compta amb l'acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i títol propi per la Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Associació de Promotors de Catalunya.

Així, si teniu interès en especialitzar-vos en l'anàlisi i gestió d'operacions immobiliàries des d'un punt de vista arquitectònic, constructiu, econòmic, financer, comercial i d'explotació, consulta el programa i les inscripcions.

El programa formatiu
L'empresa immobiliària requereix d'una adequació ràpida als criteris emergents d'edificació intel·ligent, sostenible, d'alta qualitat ambiental, digital i robòtica, alhora que hauria de plantejar processos amb la participació de tots els agents vinculats.

El caràcter professional i pluridisciplinari del màster ens permet pensar que els canvis impulsats des de la direcció de les empreses conjuntament amb els responsables de gestionar i d'analitzar les operacions immobiliàries poden assegurar l'èxit del repte plantejat.

Dos postgraus
Per a aquells professionals que no vulguin cursar el màster sencer, també s'ofereix la possibilitat de realitzar algun dels dos postgraus en què es divideix la formació: 

· Postgrau en Anàlisi i Gestió d'Operacions i Projectes Immobiliaris
· Postgrau en Promoció i Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores 

Consulteu el programa formatiu 2020-2021 de l'Escola Sert.

Versió per a imprimirPDF version