Els ultrasons com a tècnica d'inspecció al servei del pèrit

Monogràfic: Els ultrasons com a tècnica d'inspecció al servei del pèrit

Imatge: 
© AAEPFMC

L'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) ha organitzat, per al dilluns 28 d'octubre de 18:30 a 20:30 h, el Monogràfic "Els ultrasons com a tècnica d'inspecció al servei del pèrit, a càrrec de Domènech Mayoral i Marcelo Rosales.

En aquest nou monogràfic presentarem la recent adquisició per part de l’AEPFMC d’un aparell portàtil d’ultrasons de la firma ELCOMETER que es posa al servei dels socis agrupats, juntament amb la resta d’eines de lloguer que teniu a la vostra disposició.

Al monogràfic entendrem com funcionen els ultrasons, quines son les seves aplicacions en arquitectura i edificació, quina gama d’aparells hi ha disponible i com la seva connexió a internet ens ha de permetre fer informes pericials més solvents.

Algunes aplicacions en Arquitectura i Construcció
- Mesurar gruixos de vidre, metalls (cal dur mostres).
- Mesurar pèrdues de gruix (corrosió).
- Deslaminacions o desadherències.
- L’experiència de LABOCAT.
- Tubs de fosa.
- Esquerdes en paviments.

Els ponents Domènech Mayoral i Marcelo Rosales ens acompanyaran en les utilitats d’aquesta tècnica portàtil que ens permetrà inspeccionar els materials més prims de l’edificació: vidre, acer, coure, alumini, etc, presents a finestres, tubs, estructures, revestiments, etc.

Més informació

Versió per a imprimirPDF version