Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© AAEPFMC

Monogràfic: El fenomen de la propagació del foc per façana

L'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) ha organitzat, per al dilluns 10 de juliol de 19 a 21 h, el Monogràfic "El fenomen de la propagació del foc per façana", a càrrec de María Pilar Giraldo Forero.

La propagació del foc per façana és una de les vies més ràpides de propagació d'incendis en els edificis. Són molts els casos en què la façana ha estat un factor determinant perquè el foc es propagui amb facilitat a les plantes superiors posant en evidència que és un assumpte que mereix més atenció. Alguns d'ells són: l'incendi de la torre Tamweel (2012), el de la torre Torxa (2015), el de l'Hotel Address (2016), tots ells a Unió dels Emirats Àrabs Units. I el cas més recent, el de la torre Grenfell de Londres, que ha posat en qüestió l'eficàcia de les mesures de protecció estipulades per les normes i l'ús de certs materials i sistemes de façana en edificis en alçada.

En aquesta xerrada es pretén explorar aspectes com:

- Quins factors influeixen en la propagació exterior del foc?

- Com afecten els materials i productes?

- L'aplicació de les normes és suficient per assolir els nivells de seguretat desitjables?

María Pilar Giraldo Forero és Doctora Arquitecta per la UPC. Actualment treballa com a investigadora associada en el departament de construcció amb fusta del INCAFUST i forma part del grup de recerca GICITED.

Recupera la sessió en el següent enllaç:

Versió per a imprimirPDF version