Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Visat 100% digital: Sessions de formació sobre el portal telemàtic

Tal com hem anat anunciant, el Col·legi d'Arquitectes posa en marxa el visat 100% telemàtic, quinze anys després de la seva implantació. Així, des del passat mes d'octubre, tots els expedients es tramiten únicament per aquesta via.*

Aquest mes de novembre reprenem les sessions de formació sobre la tramitació d'expedients de Visat. Els dies 15 de novembre i 13 de desembre tindran lloc les properes jornades, en les quals s'explicarà com generar PDFs de la documentació tècnica dels projectes, així com el funcionament del portal telemàtic. Les sessions són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

Manuals i tutorials
El Col·legi té a la vostra disposició una sèrie de manuals per a l'edició de documents en format PDF i per a l’ús del portal de tràmits del COAC. Trobareu totes les eines de suport aquí.

Servei de digitalització
Recordem que, per als arquitectes que optin per seguir portant la documentació en paper, el Col·legi disposa d’un servei de digitalització de documents (de pagament).


*Només es poden seguir tramitant de manera presencial els expedients iniciats d'aquesta manera amb data anterior al 30 de setembre.
Versió per a imprimirPDF version