Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2014

Girona convoca els Premis d'Arquitectura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Per dissetè any consecutiu, la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona amb l'objectiu de posar en valor l'arquitectura feta en l'àmbit territorial de la demarcació, per mostrar l'excel·lència i l'esforç col·lectiu dels professionals. En els premis es poden presentar obres que abordin diferents escales de treball, diverses formes d'intervenció i entorns dispars, que s'agrupen en una sola categoria i que seran distingides mitjançant el criteri d'un jurat qualificat i independent.

En aquesta nova edició es poden presentar obres que hagin estat acabades entre el 31 de desembre de 2012 i el 31 de desembre de 2013, en una única modalitat d'arquitectura, que optaran als 3 Premis d'Arquitectura que atorgarà el Jurat presidit per Bet Galí, i amb Manolo Gallego Jorreto, Bàrbara Balanzó Moral, Eduard Callís Freixas, com a vocals. Aquest any, també es donaran els premis Jurat de la Cultura i el Jurat de la Indústria.

Per participar en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona es presentarà la següent documentació: la fitxa de participació, arxiu del panell compost en el format pdf (A3 a 300dpi), 5 fotografies en l'ordre de preferència d'aparició i en dos formats de definició, 4 plànols que l'autor consideri imprescindibles per a la comprensió del treball, en l'ordre de preferència d'aparició i amb dos formats de definició, un text descriptiu (màxim 1000 caràcters) en format word. No s'acceptarà una extensió més llarga i el text es tallarà automàticament als 1000 caràcters, inclosos espais. I un plànol o croquis de l'emplaçament i l'itinerari per anar a visitar l'obra.

El termini per a poder participar finalitza el 14 de febrer de 2014, a les 14 hores.

Bases completes
18/12/2013
Tornar