Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
PRESENTACIÓBASES 2019
COMISSARIATSELECCIONATSCATÀLEGS


PRESENTACIÓ

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) té com a una de les funcions destacables mostrar la tasca professional dels arquitectes per a la difusió en el conjunt de la societat dels valors de l’arquitectura, acció que desplega en múltiples formats per tot el territori.

Des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, donant valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, han esdevingut un referent entre els professionals de l’arquitectura i la construcció així com per la ciutadania i els successius Jurats formats per arquitectes de reconegut prestigi, molts d’ells Premis Nacionals d’Arquitectura, i la participació dels RCR arquitectes, guardonats amb el Premi Pritzker 2017, han contribuït a donar a conèixer els Premis més enllà del seu territori. 

Enguany l’acte de lliurament de la 22a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, el divendres 7 de juny. 
Exposicions de les obres presentades i premiades

En aquesta 22a edició, les obres presentades als Premis es mostraran en una primera exposició, que es podrà visitar entre el 18 de març al 20 de maig, a la sala d’exposicions La Cova.

Les obres presentades també es podran veure a través d’aquest mateix portal web, on s’activarà una plataforma de votació per tal que els visitants puguin escollir una de les obres presentades atorgant el Premi de l’Opinió.

Una segona exposició, de les obres seleccionades i premiades, es podrà visitar a partir del 7 de juny, a la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona.

L’exposició de les obres seleccionades i premiades la dissenyarà l’equip que guanyi el concurs de comissariat convocat per la Demarcació de Girona. Aquesta segona mostra viatjarà per diversos espais del territori començant per la Delegació Garrotxa-Ripollès, a Olot, i per la Delegació de l’Alt Empordà, a Figueres.

Les obres seleccionades i premiades passaran a formar part del fons documental digital del Premis, a la web d’Arquitectura Contemporània de les Comarques de Girona que actualment consta de 580 registres. D’accés obert, permet la consulta per llocs, tipologies i autors als professionals, investigadors i ciutadans.

 | RECULL DE PREMSA 2019 | CANAL YOUTUBE COAC GIRONA |

ORGANITZA
Demarcació de Girona del COAC

COORDINA
Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC

CONTACTE
Tel. 972 412 727 ext. 32 | Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

Amb el suport de:
  


Patrocinadors principals:
       

Patrocinadors:
                     


Col·laboradors:
     
Versió per a imprimirPDF version