Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

IMPORT GENEVA: Cicle de conferències #02

Imatge: 
MPH Architectes - Logements HBM
Coincidint amb l’exposició IMPORT GENEVA, que es pot veure a la Demarcació de Tarragona del 29 d’octubre al 23 de desembre, s’ha programat un cicle de conferències amb l’objectiu de generar sinergies entre l’arquitectura catalana i la de Ginebra.

La segona xerrada es farà el dijous 12 de novembre de 2015 a les 19.30h, i anirà a càrrec de Nicolas Monnerat - MPH Architectes (Import Geneva) + Arturo Frediani (Export Barcelona).

Veure programa de l'acte.

Nicolas Monnerat, arquitecte suís que forma part de l’estudi MPH Architectes, ens parlarà de l’edifici d’habitatges “ Logements HBM” un immoble amb 91 apartaments, comerços i un parc exterior, construït a la Foyer de Sécheron de Ginebra.

A continuació, l’arquitecte Arturo Frediani ens parlarà de la seva obra més recent i també dels habitatges de protecció oficial a Vilassar de Dalt, un edifici que respon a una construcció semi-industrialitzada i en sec on les façanes i cobertes tenen la mateixa naturalesa, amb una pell exterior Prêt-à-porter de EPDM.

Al finalitzar la xerrada es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

Conferències del cicle:

Dijous 29 d’octubre de 2015
Francesco della Casa (Arquitecte Cantonal de Ginebra) + Nicola Regusci i Xavier Bustos (directors ccp i autors l’exposició). Més informació aquí.

Dijous 12 de novembre de 2015
Nicolas Monnerat - MPH Architectes (Import Geneva) + Arturo Frediani (Export Barcelona) Més informació aquí.

Dijous 26 de novembre de 2015
Daniela Liengme (Import Geneva) + Ricard Galiana (Export Barcelona). Més informació aquí.

Tots els actes compten amb el patrocini de l’empresa TECNOL, una companyia líder en la producció i comercialització de productes tècnics per al manteniment i la construcció.

Versió per a imprimirPDF version