Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Inauguració de l'exposició "El passat com a futur" a Terrassa

El passat 26 de gener, la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes va acollir la inauguració de l’exposició “El passat com a futur”, de l'artista Isa Clavell. La mostra va tenir molt bona acollida i l'acte va comptar amb una gran assistència.

La dissenyadora de moda, també interiorista i artesana de la il·luminació, se centra ara en la que assegura que és la seva veritable passió, la pintura, per plasmar les seves experiències personals i alhora les seves emocions.

D’aquesta manera, l’exposició mostra tot el que la captiva: des dels entorns més purs, la natura i els objectes quotidians, fins a allò més pràctic i el que resulta més tribal.

Isa Clavell planteja als visitants que s’aturin uns segons per observar i reflexionar sobre el futur que, paradoxalment, estem construint i desfent alhora. Proposa allunyar-nos de l’estrès tecnològic que ens envolta per observar el món des d’una perspectiva més autèntica. 

El seu objectiu és convidar a les persones a que es qüestionin el secret de la vida i a prendre consciència sobre el moment actual per a poder compartir-lo.

La mostra "El passat com a futur" es podrà visitar a la sala d’exposicions de la Delegació fins al proper 1 de març.

Veieu la notícia de Terrassa Digital sobre l'exposició.
26/01/2017
Tornar