Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Esmorzars internacionals: Tributació de les societats professionals que presten serveis a nivell internacional

El Servei Internacional del COAC continua donant suport als despatxos que han decidit internacionalitzar-se i, conscient de la complexitat que aquest repte suposa, organitza una altra sessió del cicle Esmorzars Internacionals, amb l’objectiu de donar eines a tots aquells despatxos que ja estan treballant a l’exterior o bé preveuen fer-ho properament.

Aquesta tercera sessió de l'any, que tindrà lloc el dimecres 29 de novembre, girarà al voltant de la tributació de societats professionals que presten serveis a nivell internacional. La xerrada anirà a càrrec de l'advocada Maribel Villaró, sòcia del Departament Fiscal de Cuatrecasas.

En aquesta sessió analitzarem els aspectes tributaris que afecten a les societats professionals i, en particular, aquelles problemàtiques que sorgeixen quan la societat professional presta serveis a nivell internacional. Farem especial èmfasi en les implicacions fiscals a efectes d’IVA i retencions, així com en aquells aspectes més controvertits en cas d’inspecció tributària. 

Recordem que el cicle d'Esmorzars Internacionals es dirigeix, exclusivament, a despatxos, societats o titulars de societat que tinguin contractat el tram de serveis complementaris del COAC

Cal inscripció prèvia

 
Amb la col·laboració de:


Amb el patrocini de:
Versió per a imprimirPDF version