Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Foto trobades individuals Colòmbia
Imatge: 
© ALH Taller de Arquitectura. Edificio Matorrales. Premi Hàbitat i Habitatge col·lectiu XXV BIAU Colòmbia 2016

Trobades individuals amb el corresponsal del COAC a Colòmbia

Des del Servei Internacional del COAC programem la primera sessió del 2017 de trobades individuals amb els nostres corresponsals. Aquest cop serà el torn de Colòmbia, amb el corresponsal Pau Nuñez.

Es tracta d'una gran oportunitat per aprofundir en l'exercici de la professió en aquest país, i poder resoldre dubtes i qüestions. Les trobades seran el dijous dia 12 de gener entre les 10 i les 14 h.

L'arquitecte Pau Nuñez, que és a Bogotà des del 2013, s'ha dedicat al desenvolupament d'habitatges, tant des del punt de vista projectual, on el disseny i la sostenibilitat han estat fonamentals, com des del punt de vista urbanístic, arribant a desenvolupar un parell de Plans Parcials. Els seus interessos l'han portat a conèixer i contactar amb tota mena d'empreses constructores i estudis d'arquitectura, tant de Catalunya com de Colòmbia, per conèixer amb profunditat les oportunitats de negoci per tal que les empreses catalanes puguin aportar valor afegit.   

Pel que fa a les oportunitats laborals, Colòmbia és un país emergent, centre d’operacions de moltes multinacionals a Amèrica del Sud. La proximitat amb Veneçuela i la seva situació econòmica han fet que moltes empreses vinculades al petroli hagin vingut a instal·lar-se a Colòmbia, generant una demanda d'habitatges d’alt standing, tant a Bogotà com a zones de creixement urbà properes als jaciments petrolífers. A més, l'actual acord de pau i l'amnistia de les FARC probablement animaran també l'economia i la construcció.

D'altra banda, el govern colombià financia la compra de VIS (vivendes d'interès social) i VIP (vivendes d'interès prioritari) a les persones amb menys recursos. En aquest tipus de construcció social és on ara estan dedicant els seus majors esforços les empreses constructores colombianes i espanyoles.

Si voleu reunir-vos amb el nostre corresponsal durant mitja hora, envieu un correu electrònic a internacional@coac.net.
22/12/2016
Tornar