Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
internacional, corresponsal, arquitectes, Argentina
Imatge: 
© Creative Commons Eduardo N Fortes. Fachada Palacio Eden

Trobades individuals amb l'arquitecta corresponsal a Buenos Aires

El 7 de febrer tindrà lloc la propera sessió de trobades individuals amb els nostres corresponsals a l'estranger. Aquest cop serà el torn d'Argentina i comparem amb la corresponsal de Buenos Aires, Maria Ribes. Es tracta d'una gran oportunitat per aprofundir en l'exercici de la professió en aquest país, i poder resoldre dubtes i qüestions.

Les trobades seran el dimarts 7 de febrer entre les 10 i les 14 h. Els col·legiats interessats podran reunir-se durant mitja hora amb la corresponsal. Si hi estàs interessat, envia un correu electrònic a internacional@coac.net.

L'arquitecta Maria Ribes treballa actualment al despatx Estudio BaBO de Buenos Aires, concretament en projectes d'habitatge unifamiliar. L'estudi ha estat, recentment, un dels guanyadors del concurs "UNACASA - Habitar Contemporánea" i està construïnt ara un prototip de la proposta. 

Pel que fa a les oportunitats laborals, Argentina és un país força inestable. Algunes empreses estan cauteloses a l'hora d'invertir en negocis i contractar nous treballadors. No obstant, el govern argentí preveu una millora del sector de la construcció per al 2017. A més a més, a la ciutat de Buenos Aires actualment s'estan portant a terme diversos projectes de millora d'infraestructures.
17/01/2017
Tornar