La ciutat per viure. Jornada sobre perspectiva de gènere i arquitectura

Imatge: 
© Col·lectiu Punt 6
El proper 7 de juliol a les 9 h tindrà lloc, en el marc del Congrés d'Arquitectura 2016, una jornada sobre arquitectura i gènere "La ciutat per viure. Repensant els espais des de la vida quotidiana", a càrrec del Col·lectiu Punt 6 i amb el suport de l'Ajuntament de Rubí. 

En la jornada es debatrà com, des de l’urbanisme amb perspectiva de gènere, es defineixen els espais per viure a les ciutats, posant la vida quotidiana de les persones i la sostenibilitat al centre del planejament urbà i de l’arquitectura. En aquest sentit, s'abordarà sobre com es pot treballar per tal que les ciutats responguin millor a les necessitats de les persones, millorant les xarxes de mobilitat, els espais públics i de relació, la seguretat i la visibilitat de les dones en la construcció de les ciutats per tal que es converteixin en espais de socialització i sense discriminació de cap tipus.

L'acte comptarà amb les ponències inicials de Zaida Muxí, arquitecta; Isabel Salamaña, geògrafa; i Blanca Gutiérrez Valdivia, sociòloga. Seguidament, es duran a terme tallers i activitats grupals per debatre sobre com es poden repensar els espais domèstics, comunitaris i públics des d’una perspectiva de gènere interseccional, amb l’objectiu de posar les necessitats de les persones al centre de les decisions.

Consultar el programa.

Es prega confirmació d'assistència.


    

Versió per a imprimirPDF version