Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Presentació del complement COAC per al programa CE3X i altres documents de l'OCT

L’Oficina Consultora Tècnica del COAC ha desenvolupat, en col·laboració amb l’empresa Efinovatic, un complement del programa CE3X per a l'elaboració del Document de detall de les recomanacions de millora energètiques, que presentarà el proper 13 de desembre.

El Certificat d'Eficiència Energètica ha d'anar acompanyat d'un document, dirigit al ciutadà, que inclogui el detall de les recomanacions de millora que es proposen. El COAC, per tal de facilitar la feina als arquitectes, ha treballat en el desenvolupament d'un complement, integrat al programa CE3X, que serveix per preparar aquest document.

En la jornada s’explicarà el funcionament d’aquest complement, per mitjà del qual els arquitectes col·legiats* podran generar, a partir de les recomanacions de millora proposades en el programa, el Document de detall de les mateixes.

S'aprofitarà l'ocasió per presentar altres documents elaborats per l'OCT i que, en breu, estaran a disposició dels arquitectes*, entre d'altres:

· Guies per a intervencions en edificis existents: ampliació de les ajudes, càlculs, comentaris més detallats, etc.

· Guia de la direcció d’obres: incorpora, per a les diferents fases de l'obra, la descripció de les mateixes, els agents intervinents i la seva funció, la documentació relacionada, etc.

· Fitxes OCT de justificació del compliment de la normativa, versió en castellà.

PODEU VEURE EL VÍDEO DE LA JORNADA INFORMATIVA AQUÍ.


* Exclusiu per a arquitectes que tenen contractat el tram de serveis complementari.
Versió per a imprimirPDF version