Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
imatges Exposició: "Voluntat i Mirada"

Exposició: "Voluntat i Mirada"

Imatge: 
© Taller de Fotografia del Centre Penitenciari Lledoners
La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, del 30 de juny al 17 de juliol, la mostra “VOLUNTAT I MIRADA” una exposició de dos projectes del taller de Fotografia del Centre Penitenciari Lledoners que dirigeix Maria Vernet.

“VEURE O MIRAR”  presenta treballs del curs de Taller de Fotografia de Lledoners (estiu 2019- estiu 2020) en el que participen interns de forma voluntària. Les activitats artístiques són opcionals i el Taller de Fotografia és una de les que ofereix el Centre. Totes les propostes d'aquest curs han girat entorn diferents projectes amb la temàtica del retrat. La responsable del taller creatiu determina els projectes però tan sols els hi estableix unes premisses bàsiques; a vegades conceptuals, tècniques o estètiques (depenent del projecte).  Aquestes tan sols són excuses per aprendre una tècnica fotogràfica (digital, analògica o lumínica) a mesura que es treballa, per tal de realitzar una obra que finalment serà comú entre tots els participants. L'exposició de les obres és sempre una manera de celebrar l'aprenentatge i possibilita el vincle cultural amb l'exterior,  necessari en ambdues direccions.

“DESIG I VOLUNTAT” és un projecte fotogràfic dels alumnes del Taller de Fotografia, realitzat al pati del Mòdul 2 del Centre Penitenciari Lledoners per Sant Jordi del 2021. Les premisses estètiques són poques: un fons negre, la llum natural del pati i moltes roses, algunes seques i d’altres radiants… a disposar pel retratat (segons el que desitgi expressar o transmetre). Els protagonistes i realitzadors han estat els 22 interns del mòdul: retratats, fotògrafs i ajudants.

Aquest Sant Jordi, a Lledoners el nostre  ha estat  fer ús de la rosa com a símbol- excusa, per redescobrir l'instrument de la conquista de la subjectivitat, el motiu perfecte per recordar-nos  que l’art i la llibertat d’expressió evoquen la subjectivitat de la bellesa en qualsevol racó, en qualsevol indret i en totes i cadascuna de les persones i realitats.

L’exposició està organitzada pel Centre Cultural El Casino de l’Ajuntament de Manresa i es pot visitar seguint totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent. 

 

PDF version
Mostra d'arquitectura catalana Maresme

Ampliat el termini de la 6a Mostra d'Arquitectura Catalana del Maresme

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
AMPLIAT EL TERMINI FINS AL 28 DE FEBRER

La Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l'Ajuntament de Mataró convoquen la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 15a edició dels Premis Puig i Cadafalch de Mataró i la 3a edició del Premi Puig i Cadafalch del Maresme. El seu objectiu és posar en valor la feina dels arquitectes i difondre l’arquitectura més rellevant del territori. A més, ajuda a crear un fons documental i a reconèixer i estimular els esforços dels autors i els agents implicats.

Paral·lelament a aquesta convocatòria, la Diputació de Barcelona i el COAC convoquen el Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà, que té la voluntat de reconèixer l'esforç dels arquitectes o equips d'arquitectes que treballen dintre de les administracions públiques locals.

A la Mostra s'hi poden presentar les obres i treballs finalitzats entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2019. El termini d’inscripció i presentació de la documentació finalitzarà el 28 de febrer de 2021. 

· Consulteu les bases 
· Inscripcions
4/11/2020
Tornar
Mostra d'arquitectura catalana Maresme

Ampliada la 6ª Muestra de Arquitectura Catalana del Maresme

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

PRORROGADO EL PLAZO DE PRESENTACIÓN HASTA EL 28 DE FEBRERO

La Demarcación de Barcelona del Colegio de Arquitectos de Cataluña y el Ayuntamiento de Mataró convocan la 6ª Muestra de Arquitectura del Maresme, la 15ª edición de los Premios Puig i Cadafalch de Mataró y la 3ª edición del Premio Puig i Cadafalch del Maresme. Su objetivo es poner en valor el trabajo de los arquitectos y difundir la arquitectura más relevante del territorio. Además, ayuda a crear un fondo documental y a reconocer y estimular los esfuerzos de los autores y los agentes implicados.

Paralela a esta convocatoria, la Diputación de Barcelona y el COAC convocan el Premio Diputación de Barcelona a Acciones Innovadoras en la Gestión del Hábitat Urbano, que tiene la voluntad de reconocer el esfuerzo de los arquitectos o equipos de arquitectos que trabajan dentro de las administraciones públicas locales.

A la Muestra se pueden presentar las obras y trabajos finalizados entre el 1 de enero de 2017 y el 31 de diciembre de 2019. El plazo de inscripción y presentación de la documentación finalizará el 28 de febrero de 2021.


· Consulta las bases 
· Inscripciones
4/11/2020
Tornar
Cadastre

Jornadas de la Intercolegial del Maresme

Imatge: 
© Sede Electrónica del Catastro

La Intercolegial Técnica del Maresme, de la cual el COAC forma parte, os ofrece las siguientes jornadas:


Catastro inmobiliario 
Lunes 3 y 10 de febrero de 16 a 20 h

El objetivo de estas dos jornadas es adquirir conocimientos sobre el catastro inmobiliario y aprender cómo acceder a la información catastral e intercambiar información. Más información

Jornada de Georreferenciación
Miércoles 12 de febrero de 16 a 18 h

El objectivo de esta sesión es conocer a fondo las herraminetas de georreferenciación y generación rápida de archivos GML. Más información


PDF version

Pàgines