Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Hospital de Emergencias Clemente Álvarez (HECA). Mario Corea © Giselle Marino, Gustavo Frittegotto

Mario Corea rep el Premi Trajectòria en Arquitectura 2016 del Fons Nacional de les Arts d'Argentina

El Fondo Nacional de las Artes (FNA) del Ministeri de Cultura d'Argentina ha reconegut la tasca professional de l'arquitecte Mario Corea atorgant-li el Premi a la Trajectòria en Arquitectura 2016. Aquest premi és la màxima distinció que s'atorga a Argentina com a reconeixement als professionals que, amb la seva tasca intel·lectual i creativa, han contribuït a enriquir el patrimoni cultural.

El lliurament es va realitzar el 5 de desembre al Museu Nacional d'Arts Decoratives de Buenos Aires, on el director d'Arquitectura del FNA, Enrique García Espil, va destacar compromís de l'arquitecte amb l'obra pública en la construcció d'escoles, hospitals i centres de salut tant a Argentina com a Catalunya.

Des de 1981 Mario Corea dirigeix un estudi a Barcelona i desenvolupa projectes a Espanya, Europa i Amèrica Llatina. Ha estat professor en diverses universitats a nivell internacional i actualment és el director acadèmic del LA(H)B Laboratori Arquitectura Hospitalària Barcelona, un postgrau organitzat per l'Escola Sert amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

14/12/2016
Tornar