Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Setmana d'Arquitectura 2017

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, posen en marxa la Setmana d’Arquitectura 2017, una experiència pionera que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat del 20 al 26 de maig.

Durant aquests dies, Barcelona es convertirà en l'epicentre d'un ampli ventall d'activitats relacionades amb el món de l'arquitectura i la ciutat, que volen contribuir a reforçar el valor que té per als ciutadans i ciutadanes el seu entorn urbà construït.

Per això, comptant també amb la participació d’altres entitats i institucions, s'ha elaborat un extens programa d’actes, amb exposicions, conferències, projeccions de pel·lícules, rutes guiades i espais de difusió per tots els districtes.

Sens dubte Barcelona té en la seva arquitectura un patrimoni d'indubtable valor. L'arquitectura és la base de l'espai físic en el qual es desenvolupa la vida dels barcelonins i barcelonines, i per això la Setmana vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

Actes organitzats pel COAC en el marc de la Setmana d'Arquitectura:
  
Arquitectura en espais insospitats:
"Mostra d'Arquitectura Catalana"
 Cinema i arquitectura:
"Barcelona de pel·lícula"
 Itineraris urbans: "Arquitectours"
     
  
Exposició del Concurs de la Vall d'Hebron Concurs d'intervenció sobre parets mitgeres Concurs d'aparadors al Born i Sant Antoni
     
    
Conferència d'Arquitectura i Salut: "La ciutat ecosocial, més enllà del progrés"